Startsida Lund

 

Föreningarnas hus

Föreningarnas hus

OIKOS Community har sin huvudkontor i Lund och är dessutom i Föreningarnas Hus där lundaföreningar har möjligheter att kunna hyra allt från ett kontorsrum till ett skåp där de kan förvara sina saker. Men också få möjlighet att nätverka och samarbeta med andra föreningar. Visionen är att skapa en samlingspunkt för Lunds ideella föreningar genom att dela på lokaler och kök.

Mötesplats

Mötesplats

Hos OIKOS finns olika arbetsgrupper som arbetar med flera olika områden som till ex. att stärka det civila samhället, att främja kulturell mångfald samt att stödja intresset för naturen och urbana miljöfrågor. Stadsodlingsprojektet Odla i Lund har mark på Brunnshög i norra Lund. Här kan du odla ensam, tillsammans med vänner och familj eller med din förening! För dig som vill engagera dig finns det många möjligheter inom OIKOS Community.

En träffpunkt för OIKOS vänner.

Till träffpunkten kan du komma för en pratstund, en kopp kaffe, eller för att delta i någon aktivitet som till ex deltar i OIKURIREN redaktionsgruppen. Besökarna har möjligheter att påverka utbudet genom att komma med idéer och förslag.

Volontär

OIKOS Community Lund – Volontär

OIKOS Community Lund – Volontär

Vill du vara med i vår ungdomsgrupp och lägga några timmar i veckan på att stödja andra ungdomar?

Kontakt huvudkontor

Postadress: Box 205, 221 00 Lund

Besökadress: Bytaregatan 6C Lund

info@oikoscommunity.org

Kontakt

Julio Saavedra Duarte

julio.saavedr@oikoscommunity.org

Kontakta oss »