Bli volontär eller praktikant

Bli volontär eller praktikant

OIKOS volontärarbete utomlands

Är du intresserad av att jobba eller praktisera utomlands?

bli volontär eller praktikant

Volontär utomlands med OIKOS

Bli volontär — Åk ut i Europa och jobba med film, musik, dans eller demokrati.

Få hjälp på vägen ut i världen!

Vill du bli volontär utomlands?

Är ni en grupp ungdomar som är intresserade av ungdomsutbyte med andra länder, eller ett lokalt ungdomsinitiativ med en europeisk dimension?

bli volontär eller praktikant

Kultur och volontär på OIKOS

Det finns flera möjligheter för ungdomar att delta i utbytesprogram inom EU. Flest möjligheter finns inom programmet ”Ung och aktiv i Europa”. OIKOS Community har ett utbrett och väl fungerande nätverk av samarbetspartners inom utbildningsorganisationer, kulturinstitutioner, producenter, sponsorer och NGO organisationer både i och utanför Sverige.

OIKOS volontärarbete i Sverige

Arbeta som volontär. Vill du vara med i vår ungdomsgrupp och lägga några timmar i veckan och stödja andra ungdomar i Malmö Lund eller Landskrona?

Bli stödmedlem

Du kan ge ditt stöd till OIKOS Community på flera olika sätt. Genom att engagera dig i våra projekt och aktiviteter för att uppmärksamma frågor som OIKOS arbetar med.

Bli Praktikant

OIKOS Community tar regelbundet emot praktikanter till våra kontor i Malmö, Lund och Landskrona. Praktikantverksamhet är en möjlighet för dig mellan 19-30 år att komma ut för att lära och delta i olika projekt i södra Sverige. Det finns även möjligheter att anordna en praktikplats hos våra samarbetspartner i Europa.

bli volontär eller praktikant

Bli praktikant på OIKOS

Är du intresserad av praktik eller volontärarbete?
Skicka ditt CV och ett personligt brev till info@oikoscommunity.org