Hela Landskronamässan

Hela Landskrona sparkade igång Lördagen den 22/9-18 med en mässa för föreningar, som representerade sin verksamhet. Jag och Julio var på plats och vi hade jättekul och tyckte att mässan var mycket bra arangerat.

 

Hela veckan har evenemang utspelat sig på olika platser i stan som invånarna besökt här. Hela Landskrona kom till för att skapa en VI-känsla och den går i kärlekens, respektens och acceptansens tecken, för att ge alla möjlighet att uppleva staden ur det bästa och generösaste som finns. Att Oikos community engagerar sig är en självklarhet då vi står för värdegrunden att alla är lika mycket värda, ger det bästa av oss själva.

 

Att vara en del av mycket större gör oss starka och växer i sammanhanget. Hela veckan avslutas den 29/9-18 med ett Pridetåg för att stödja kärlekens kraft.